Team

Mieke
Mieke Fransen

Ik ben in 2002 afgestudeerd als podoloog aan de Artevelde Hogeschool van Gent en heb in hetzelfde jaar mijn eigen praktijk opgestart.
Daarnaast heb ik ook gewerkt in het AZ Sint-Lucas in Brugge, waar ik instond voor de ganganalyses, het AZ Sint-Nicolaas in Sint-Niklaas, waar ik de diabetes voetkliniek mee mocht oprichten, en het AZ Sint-Jozef in Bornem, podologiedienst in de Multidisciplinaire diabetes voetkliniek.
In 2009 heb ik de sprong naar het onderwijs gemaakt en ben ik docent in de opleiding “Bachelor in de podologie” van de Artevelde Hogeschool geworden.


Anemoon
Anemoon Desouter

Anemoon studeerde af als Podoloog aan de Artevelde Hogeschool in Gent in 2016 en is gestart in de praktijk begin 2017.
Ze is werkzaam op dinsdag, woensdag en vrijdag. Op woensdag namiddag wordt er extra aandacht besteed aan het screenen en behandelen van standsafwijkingen (pes planus,..) bij kinderen.
Anemoon volgt momenteel nog een opleiding Sport Podologie voor een extra bekwaamheid in de preventie en behandeling van overbelasting letsels bij sporters.


Sophie
Sophie De Waele

Sophie studeerde af als Podoloog aan de Artevelde Hogeschool in Gent in 2016 en is in datzelfde jaar gestart in de praktijk.
Zij werkt momenteel nog haar master opleiding ‘Management in de gezondheidszorg’ af aan de UGent. Sophie legt zich in de praktijk naast haar patiëntencontact verder toe op het management en het implementeren van zorgpaden en patiënt empowerment bij risicopatiënten.